Hotels Disneyland Parijs

Het aantal hotels in/rond Disneyland Parijs is de afgelopen jaren flink toegenomen. De hotels in Disneyland Parijs  zijn te verdelen in twee categorieën. Enerzijds zijn er 7 officiële Disneyland hotels, met elk een eigen thema. Anderzijds zijn er nog 8 partner hotels. Deze hotels werken dus nauw samen met het park, maar zijn geen eigendom van het park. Welk hotel je moet kiezen hangt helemaal van je eigen wensen af en het budget dat je hebt. De prijzen van de hotels in Disneyland Parijs verschillen namelijk flink van elkaar. In principe is het natuurlijk de bedoeling dat je zo min mogelijk tijd in je hotel bent en zo veel mogelijk plezier maakt in het park! Wat ons betreft is het hotel dus niet het belangrijkste, maar de een hecht nou eenmaal meer waarde aan comfort dan de ander. Over het algemeen zijn de officiële Disneyland Parijs hotels duurder, maar ze zitten vaak ook dichter bij het park. Onze favoriete hotels zijn de volgende:

Hotel Kyriad
Dit hotel is een van de partner hotels van Disneyland Parijs. Het hotel ligt op slechts 10 minuten afstand van de beide parken en heeft dus een prima ligging. Wat betreft prijs is dit hotel een van de goedkoopste en daarom ook een van onze favorieten. Het hotel heeft geen Disney thema maar ziet er wel verzorgd uit. Wil jij je tijd en geld vooral besteden in het park? Kies dan voor dit hotel.

Kyriad hotel disneyland parijs

Disneyland Hotel
Tussen onze favoriete hotels kan het absolute top hotel in Disneyland Parijs natuurlijk niet ontbreken. We hebben het natuurlijk over het Disneyland Hotel. Dit magische hotel in Victoriaanse stijl ligt aan de poort van het park. Je kunt dus als eerste naar binnen en als laatste weer terug. De kwaliteit van het hotel is echt hoogstaand. Dat in combinatie met de Disney stijl maakt dit hotel een van de duurste, maar ook een van de leukste voor de kinderen.

Screen Shot 2015-09-05 at 17.22.30